Ramazan DOĞAN - Okul Müdürü

1984 Balıkesir Sarıalan köyünde  doğdu. İlkokulu aynı yerde , Ortaoğrenimini  Muharrem Hasbi Koray Anadolu Lisesinde tamamladı.

Yükseköğrenimini  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamlayan Ramazan DOĞAN,

Sırası ile Balıkesir Kepsut Serçeören İlkokulu´nda, Balıkesir İvrindi Çatalan   İlkokulu´nda,Muş Malazgirt Yapraklı İlkokulu´nda,Muş Malazgirt Erence İlkokulu´nda , Balıkesir Dursunbey Tepeköy İlkokulunda Sınıf Öğretmeni ve Müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı.

2016  Haziran ayında Balıkesir İvrindi İ.Sefa Giray Bozören İlkokulu/Ortaokulu´nda müdür olarak görev yaptı.

2021 Haziran ayından itibaren Balıkesir Karesi Kabakdere İlk/Ortaokulu´nda müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

(541) 440 0737 (266) 255 1006 Eposta